Gratis 1-4 dagers frakt i hele Norge.

30 dagers prøveperiode

Velkommen til VEXA Robot, hvor kunden er vår prioritet! Vi forstår at å kjøpe en ny robotstøvsuger er en stor beslutning, og vi ønsker at du skal kunne bruke produktene våre med tillit. Derfor tilbyr vi en risikofri 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

 

 

Prøv det, elsk det, eller returner det – Ingen spørsmål blir stilt!

1. Prøv det i 30 dager

Fra den dagen din VEXA blir levert, har du hele 30 dager til å teste den. Utforsk funksjonene, opplev rengjøringsevnen, og la den sømløst integrere seg i livet ditt. Hvis du innen de første 30 dagene finner ut at produktet ikke passer for deg, kontakt oss så fikser vi retur enkelt og greit.

 

 

2. Enkel returprosess

Returprosessen blir håndtert raskt av vår kundestøtte. Ta kontakt så tar vi deg gjennom prosessen. Vi er her for å sikre at opplevelsen er smidig og stressfri.

 

 

3. Full refusjonsgaranti

Når vi mottar returen din, vil vi behandle en full refusjon – ingen skjulte avgifter eller ekstra kostnader. Din tilfredshet er avgjørende for oss, og vi står bak ytelsen til våre robotstøvsugere.

 

 

Hvorfor vente? Prøv ut VEXA i dag!

Vår 30-dagers pengene-tilbake-garanti er vår måte å oppmuntre deg til å ta det steget og oppdage effektiviteten og innovasjonen som våre robotstøvsugere bringer til din daglige rutine.

Handlekurv