Gratis 1-4 dagers frakt i hele Norge.

Vilkår og Betingelser

Informasjon Om Oss

 

1.1 Vårt selskap fungerer som et inkorporert selskap i samsvar med lovene i en spesifikk jurisdiksjon. Tjenestene vi tilbyr opererer under og reguleres av lovene i jurisdiksjonen der selskapet er registrert.

 

Velkommen til Våre Tjenester

 

2.1 Våre tjenester inkluderer brukerkontoer, nettsteds-tilgjengelighet og programvare for smarttelefoner eller nettbrett. Disse tjenestene er ment å brukes i forbindelse med maskinvareprodukter og kan ha tilleggsfunksjoner som involverer produkter og tjenester fra tredjeparter. Tjenestene, inkludert nettstedet, nettapplikasjonen og mobilapplikasjonene, tilbys kostnadsfritt.

 

Ditt Forhold Til Oss

 

3.1 Dette dokumentet, samlet referert til som «Vilkår for Tjenesten», styrer din tilgang og bruk av tjenestene. Det er viktig å lese og forstå disse vilkårene før du tar i bruk tjenestene. Hvis det er elementer du ikke forstår, vennligst kontakt oss for avklaring.

 

3.2 Ved å registrere en konto eller bruke tjenestene, samtykker du til disse Vilkårene for Tjenesten. Dersom du ikke godtar disse vilkårene, vennligst avstå fra å bruke tjenestene.

 

3.3 For å bruke tjenestene må du være av lovlig alder og i stand til å inngå bindende avtaler i henhold til lovene i ditt bostedsland. Tjenestene er ikke tilgjengelige for personer som tidligere har vært forbudt fra å bruke dem.

 

Personvern

 

4.1 Ved å bruke tjenestene våre samtykker du i at vi kan samle, behandle og bruke personopplysninger som er samlet inn fra deg. Disse dataene behandles i samsvar med vår personvernerklæring, tilgjengelig på [lenke til personvernerklæringen]. Hvis du ønsker å få tilgang til, endre eller velge bort bruk av data, følg prosedyren som er beskrevet i vår personvernerklæring.

 

Opprettelse av Konto

 

5.1 For å få tilgang til tjenestene våre, må du registrere en brukerkonto og oppgi nødvendig personlig informasjon som angitt i registreringsskjemaet. Informasjonen som gis må være nøyaktig, og du samtykker i å opprettholde nøyaktigheten.

 

5.2 Sterke passord, inkludert en kombinasjon av store og små bokstaver, tall og symboler, kreves for din konto.

 

5.3 Du er ansvarlig for å beskytte påloggingsdetaljene dine og aktivitetene knyttet til kontoen din. I tilfelle mistenkt misbruk, må du umiddelbart informere oss ved å bruke de oppgitte kontaktinformasjonene på nettsiden.

 

Din Rett Til Å Bruke Tjenestene

 

6.1 Materialer og innhold knyttet til tjenestene tilhører oss, og du får tillatelse til å bruke dem utelukkende for å bruke tjenestene i samsvar med disse Vilkårene for Tjenesten.

 

6.2 Tjenestene er for personlig og hjemmebruk. Dine bruksrettigheter kan ikke overføres. Du har ikke lov til å dele, selge, gi bort eller overføre kontoen din til en annen person.

 

6.3 Med mindre det er spesifisert i disse vilkårene, har du ikke tillatelse til å bruke noen varemerker, logoer eller immaterielle eiendeler knyttet til tjenestene.

 

Begrensninger på Tjenestene

 

7.1 Vi forbeholder oss retten til å endre, suspendere eller avslutte deler av eller hele tjenesten når som helst uten varsel. Vi vil ikke være ansvarlige overfor deg eller tredjeparter for endringer, suspensjon eller avslutning av tjenestene.

 

7.2 Tjenestene kan inneholde lenker til tredjepartsnettsteder eller tjenester som ikke eies eller kontrolleres av oss. Vi har ingen kontroll over, og påtar oss intet ansvar for, innholdet, retningslinjene for personvern eller praksisene til tredjepartsnettsteder eller tjenester.

 

Ansvarsfraskrivelse

 

8.1 Vi gir ingen garantier, erklæringer eller forsikringer om at tjenestene vil være uavbrutte, rettidige, sikre eller feilfrie. Vi garanterer heller ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til innholdet som er oppnådd gjennom tjenestene.

 

Endringer i Vilkårene

9.1 Vi forbeholder oss retten til å endre eller erstatte disse vilkårene når som helst. Eventuelle endringer vil tre i kraft umiddelbart etter at de er lagt ut på nettstedet vårt.

 

9.2 Ditt fortsatte bruk av tjenestene etter eventuelle endringer i disse vilkårene vil bli ansett som aksept av disse endringene.

 

Sluttevaluering av Tjenestene

 

10.1 Disse vilkårene forblir gjeldende til og med når du slutter å bruke tjenestene eller hvis vi avslutter tilgangen til deg.

 

Oppsigelse

 

11.1 Vi kan avslutte eller suspendere tilgangen din umiddelbart, uten varsel eller ansvar, av ulike årsaker, inkludert brudd på vilkårene.

 

Tvisteløsning

 

12.1 Vilkårene skal reguleres av og tolkes i samsvar med lovene i den aktuelle jurisdiksjonen.

 

12.2 Enhver tvist som oppstår under disse vilkårene skal forsøkes løst gjennom vennlig forhandling før det eventuelt eskaleres til en domstol.

 

Gjeldende lover og forskrifter

 

13.1 Du samtykker i å overholde alle gjeldende lover og forskrifter som gjelder for din bruk av tjenestene.

 

Endelig Ansvar

 

14.1 Under ingen omstendigheter vil vi, våre partnere, agenter, ansatte, leverandører eller lisensgivere være ansvarlige for skader, tap, krav eller utgifter av noe slag, enten direkte eller indirekte.

 

Kontaktinformasjon

 

15.1 Vennligst kontakt oss hvis du har spørsmål om disse vilkårene.

 

Fortrolighet

 

16.1 Personlig informasjon du gir gjennom tjenestene, er underlagt vår Personvernerklæring. Les vår Personvernerklæring for å forstå hvordan vi samler inn, bruker og opprettholder sikkerheten rundt din personlige informasjon.

 

Endringer til Tjenestene

 

17.1 Vi kan endre, legge til eller fjerne funksjoner i tjenestene når som helst uten varsel.

 

Kontaktinformasjon

 

18.1 Eventuelle spørsmål om tjenestene, vennligst kontakt oss på vår kundestøtte.

 

Gjeldende lovgivning og jurisdiksjon

 

19.1 Disse vilkårene er underlagt og tolkes i samsvar med lovene i [jurisdiksjonen], og du samtykker i eksklusiv jurisdiksjon til domstolene der.

 

Endringer i vilkårene

 

20.1 Vi forbeholder oss retten til å endre disse vilkårene når som helst, og det er ditt ansvar å gjennomgå dem jevnlig.

 

Kundeanmeldelser

 

21.1 Kundeanmeldelser som deles gjennom tjenestene, er underlagt våre retningslinjer for bruk av kundeanmeldelser.

 

21.2 Du er enig i å gi nøyaktige og pålitelige anmeldelser og å respektere retningslinjene våre.

 

21.3 Vi forbeholder oss retten til å fjerne eller redigere anmeldelser som bryter med retningslinjene våre.

Handlekurv