Rask og gratis frakt

Returpolicy

Retur- og prøveperiodepolicy for Robotstøvsuger

 

Vi forstår viktigheten av å tilby en problemfri opplevelse for våre kunder og ønsker at du skal være fullstendig fornøyd med våre produkter. Vår retur- og prøveperiodepolitikk er designet for å sikre at du har en positiv opplevelse.

 

3o-dagers prøveperiode:

 

For å gi deg muligheten til å evaluere og bli komfortabel med din nye robotstøvsuger, tilbyr vi en 3o-dagers prøveperiode. Dersom produktet ikke oppfyller dine forventninger, har du muligheten til å returnere det innen 30 dager fra kjøpsdatoen for å motta en refusjon.

 

Vilkår for retur:

 

For at en retur skal godtas, må produktet returneres i sin opprinnelige stand, uten skade, og med alle tilhørende komponenter og tilbehør inkludert i den originale emballasjen.

 

Registrering av retur:

 

Kontakt vår kundeservice for å registrere din retur og motta detaljerte returinstruksjoner. Det er viktig å sikre at returen er registrert for å sikre en smidig prosess.

 

Returfrakt:

 

Kunden er ansvarlig for eventuelle kostnader knyttet til returfrakt, med mindre produktet har ankommet med feil eller defekter. Vi anbefaler at du benytter en pålitelig fraktmetode som inkluderer sporingsinformasjon.

 

Refusjon:

 

Etter mottak og godkjenning av returen, vil refusjonen behandles. Refusjonen vil skje via samme betalingsmetode som ble brukt ved kjøpstidspunktet.

 

Garanti og norsk reklamasjonsrett:

 

Vår robotstøvsuger er dekket av den lovfestede reklamasjonsretten i Norge. Ved eventuelle produktfeil dekket av garantien, kan du kontakte oss for reparasjon eller erstatning i henhold til norske forbrukervernlover.

Handlekurv